Datum ontprikken

  1. Open de afspraak 
  2. Druk op de groene knop (rechts, onder de omslagfoto) 'andere datum prikken'
  3. Deselecteer de betreffende datum/data door op het groene prik-icoontje te klikken (deze wordt dan grijs) en klik vervolgens op 'prikken' (in deze context betekent dit opslaan). De deelnemers worden hiervan automatisch op de hoogte gebracht.

Niet het antwoord wat je zocht? Contact opnemen met de helpdesk Contact opnemen met de helpdesk