Beschikbaarheid wijzigen

Je bent organisator

Ben je organisator van de afspraak en wil je je eigen beschikbaarheid aanpassen of die van een deelnemer? Volg dan de onderstaande stappen.

1. Open de afspraak
  2. Ga naar het onderdeel 'Wie?'
  3. Klik op 'opties'
  4. Kies voor 'beschikbaarheid aanpassen' (of 'deelname aanpassen' bij een inschrijving)
    Hierna krijg je een menu te zien, waarbij je kan kiezen om je eigen beschikbaarheid aan te passen, of die van een deelnemer

Je bent een deelnemer

Ben je (alleen) een deelnemer van de afspraak? Volg dan de onderstaande stappen.

1. Open de afspraak
  2. Klik rechts onder de omslagfoto op de knop 'beschikbaarheid aanpassen' (of 'deelname aanpassen' bij een inschrijving)