Bericht sturen naar deelnemers (als organisator, contact opnemen)

1. Open de afspraak (als organisator).
  2. Navigeer naar 'Wie?'.
  3. Klik op 'opties'.
  4. Kies voor 'bericht sturen'.Hierna verschijnt een popup venster.
  5. Vul uw bericht in en kies naar wie je een bericht wilt sturen. Naast een bericht sturen naar een individuele deelnemer zijn er de volgende filters te gebruiken op basis van de status van deelnemers:
  6. Klik als laatste onderin het popup venster op de knop 'versturen'.