Hoe maak ik een meerdaagse afspraak?

Je kunt op de volgende manier een meerdaagse afspraak aanmaken:

1.  Selecteer bij het opgeven van de data alleen de startdatum aan.
  2. Navigeer vervolgens door naar de tijdenselectie door op 'volgende' te klikken.
  3. Stel vervolgens per data einddatum in door op 'opties' te klikken en te kiezen voor 'einddatum toevoegen'.

4. Selecteer de gewenste einddatum. De datum in het blauw (rood omcirkeld) is de startdatum. Selecteer een einddatum door op de datum te klikken (bijvoorbeeld 18 april).