Ik wil bepaalde (e-mail) berichten niet meer ontvangen

Notificatie zodra iemand reageert

Als je een afspraak hebt georganiseerd, ontvang je een notificatie zodra iemand zijn of haar beschikbaarheid opgeeft. Als je dit niet wilt, kan je dit voor de betreffende afspraak uitzetten. Deze instelling kun je vinden bij de 'Wie wil je uitnodigen' stap tijdens het maken van de afspraak. Vink de optie 'Notificatie bij reactie' uit om deze notificaties niet meer te ontvangen.
Heb je de afspraak al aangemaakt? Klik dan in het overzicht van de afspraak, rechts van bij het onderdeel 'Wie?' op 'opties' en kies voor 'deelnemers wijzigen'. Scroll naar onderen, zet de optie uit en klik op de knop 'uitnodigen'. Let op: verwijder geen deelnemers (tenzij je dat echt wilt), wij nodigen bestaande deelnemers niet opnieuw uit (dus als u op 'uitnodigen' klikt wordt alleen de instelling opgeslagen).

Algemene notificatie instellingen

Als je een account hebt, kan je voor de meeste notificaties instellen welke je wilt ontvangen per e-mail en/of in de app. Dit geldt dan voor alle afspraken die je organiseert of waarvoor je wordt uitgenodigd. Log daarvoor in op je account en ga via het menu naar je accountoverzicht, waar je onder het kopje 'Notificatie instellingen' op 'Wijzig' kunt klikken om de instellingen aan te passen.

Nooit meer berichten ontvangen (ongewenst)

Mochten berichten van Datumprikker geheel niet gewenst zijn, dan kan je je  e-mailadres blokkeren.