Ik wil bepaalde (e-mail) berichten niet meer ontvangen

Er zijn verschillende manieren om te voorkomen dat u (verdere) berichten ontvangt. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden die wij bieden om berichtgevingen te beheren.

Berichten over een afspraak (deelnemer)
Als je bent uitgenodigd voor een afspraak (via een uitnodiging per e-mail), maar geen verdere berichten meer wenst te ontvangen over de afspraak, kan je je uitschrijven zodat je niet meer deelneemt en dus ook geen verdere berichten meer ontvangt over de afspraak. Bekijk hiervoor het betreffende helpdesk artikel

Mocht je wel deelnemer willen blijven, maar geen verdere berichten willen ontvangen, dan kan je dit (met een account) aanpassen via de notificatie instellingen (zie verder in dit artikel). Dit heeft dan wel invloed op alle berichtgevingen voor alle (ook toekomstige) afspraken.

Notificatie zodra iemand reageert (organisator)
Als je een afspraak hebt georganiseerd, ontvang je een notificatie zodra iemand zijn of haar beschikbaarheid opgeeft. Als je dit niet wilt, kan je dit voor de betreffende afspraak uitzetten. Deze instelling kun je vinden bij de 'Wie wil je uitnodigen' stap tijdens het maken van de afspraak. Vink de optie 'Notificatie bij reactie' uit om deze notificaties niet meer te ontvangen.

Heb je de afspraak al aangemaakt? Klik dan in het overzicht van de afspraak, rechts van bij het onderdeel 'Wie?' op 'opties' en kies voor 'deelnemers wijzigen'. Scroll naar onderen, zet de optie uit en klik op de knop 'uitnodigen'. Let op: verwijder geen deelnemers (tenzij je dat echt wilt), wij nodigen bestaande deelnemers niet opnieuw uit (dus als u op 'uitnodigen' klikt wordt alleen de instelling opgeslagen)

Algemene notificatie instellingen (als organisator of deelnemer)
Als je een account hebt, kan je voor de meeste notificaties instellen welke je wilt ontvangen per e-mail. Dit geldt dan voor alle afspraken die je organiseert of waarvoor je wordt uitgenodigd. Log daarvoor in op je account en ga via het menu naar je accountoverzicht, tabje instellingen, waar je onder het kopje 'Notificatie instellingen' op 'Wijzig' kunt klikken om de instellingen aan te passen.

Nooit meer berichten ontvangen (ongewenst)
Mochten berichten van Datumprikker geheel niet gewenst zijn, dan kan je je e-mailadres blokkeren.