Deelnemers voor elkaar verbergen

Het is mogelijk om deelnemers voor elkaar te verbergen. Op deze manier ziet alleen de organisator de deelnemers in de afspraak. 

Deze optie bevindt zich onderaan de 'Wie wil je uitnodigen?' stap bij het maken of wijzigen van de afspraak. Vink de 'Verberg deelnemers voor elkaar' aan en sla de afspraak op. 

Heb je de afspraak al aangemaakt en wit je deze instelling wijzigen? Open dan de afspraak en klik bij het onderdeel Wie? op 'opties'. Kies dan de optie 'deelnemers wijzigen'. Vervolgens kan je de optie aanpassen en de afspraak bijwerken. Let op: bestaande deelnemers worden niet opnieuw uitgenodigd, dus verwijder deze niet tenzij je dit echt wilt!

Niet het antwoord wat je zocht? Contact opnemen met de helpdesk Contact opnemen met de helpdesk