Deelnemers voor elkaar verbergen

Het is mogelijk om deelnemers voor elkaar te verbergen. Op deze manier ziet alleen de organisator de deelnemers in de afspraak. Dit doe je in de Wie-stap op de pagina 'Wie wil je uitnodigen?':

De deelnemers kunnen nu niet zien welke andere deelnemers in de afspraak zitten. De overlegfunctie in de afspraak komt hiermee te vervallen.

Maak een afspraak aan

Heb je de afspraak al aangemaakt en wil je deze instelling wijzigen? Open dan de afspraak en klik bij het onderdeel 'Wie?' op 'opties'. Kies dan de optie 'deelnemers wijzigen'. Vervolgens kan je de optie aanpassen en de afspraak bijwerken. Let op: bestaande deelnemers worden niet opnieuw uitgenodigd, dus verwijder deze niet tenzij je dit echt wilt!