Waarom moet ik toestemming geven voor het gebruik van mijn leeftijd?

Bij het eerste gebruik van de app kan het voorkomen dat er vanuit Google toestemming wordt gevraagd (wanneer u met een gmail e-mailadres inlogt) voor uw leeftijd. Hier wordt ook toestemming gevraagd voor het gebruik van uw “leeftijd bij benadering”.

Google geeft hier meerdere redenen voor, deze kunt u hier lezen.

Datumprikker heeft en krijgt geen inzicht in uw leeftijd, dit is een voorwaarde die gekoppeld is aan uw Gmail account.