Documenten toevoegen

Als je een PLUS-abonnement hebt, is één van de voordelen dat je documenten kan toevoegen aan al je afspraken (lees alle andere voordelen van een PLUS-abonnement hier). Hoe doe je dat?

1. Zorg dat je ingelogd bent met het account dat aan een PLUS-abonnement gekoppeld is
  2. Begin met het aanmaken van een afspraak
  3. Scroll op de pagina waar je de titel en omschrijving van de afspraak kan opgeven helemaal naar beneden
  4. Klik op 'Kies bestand' om één of meerdere bestanden tegelijk toe te voegen
  5. Vergeet na het toevoegen niet op 'Upload' te klikken. Het uploaden is pas gelukt als de naam van het bestand in het blauw tevoorschijn komt
  6. De toegevoegde documenten zijn voor iedereen zichtbaar in de afspraak onder het kopje 'Documenten'