Datumprikker via WhatsApp

Wil je je uitnodiging via WhatsApp versturen?

Stap 1

Zowel in de app als op website is het mogelijk om je uitnodigingen eenvoudig te delen via WhatsApp. In de stap waarin je uitnodigingen kunt versturen, zie je de optie om je afspraak te delen via WhatsApp. Op desktop opent na het klikken op de blauwe WhatsApp button automatisch WhatsApp Web. Naast deze manier van delen kun je de link die hiernaast staat ook kopiëren en handmatig versturen via mail of of Slack.

Stap 2

Selecteer in WhatsApp maximaal 5 contactpersonen en/of groepen. De uitnodiging is klaar om verstuurd te worden via WhatsApp of WhatsApp Web. Met een naam en e-mailadres kunnen genodigden zich eenvoudig aanmelden en de datumprikker invullen.