Datumprikker via WhatsApp

Wil je je uitnodiging via WhatsApp versturen?

Stap 1

Zowel in de app als op website is het mogelijk om je uitnodigingen eenvoudig te delen via WhatsApp. Als je een afspraak aanmaakt, zie je in de stap waarin je uitnodigingen kunt versturende optie om je afspraak te delen via WhatsApp. Op je computer opent na het klikken op de blauwe WhatsApp Web knop automatisch WhatsApp Web. Naast deze manier van delen kun je de link die hiernaast staat ook kopiëren en handmatig versturen via bijvoorbeeld mail of messaging (e.g. Slack of Teams).

Heb je de afspraak al aangemaakt, dant kan je bij het onderdeel 'Wie?' op 'opties' klikken en kiezen voor 'uitnodigen via link'.

Stap 2

Selecteer in WhatsApp de betreffende contactpersonen en/of groepen. De uitnodiging is klaar om verstuurd te worden via WhatsApp of WhatsApp Web.

In WhatsApp kan je een bericht delen met maximaal 5 contactpersonen (waarmee zij proberen het verspreiden van nepnieuws en spammen te beperken). Wil je meer mensen uitnodigen, maak dan eerst een groep aan en deel het bericht met de groep (of deel het bericht meerdere keren met verschillende contactpersonen).

Met een naam en e-mailadres kunnen genodigden zich eenvoudig aanmelden en de afspraak invullen.

Afspraak aanmaken via WhatsApp