Datumprikker via WhatsApp

Wil je je uitnodiging via WhatsApp versturen?

Stap 1

Zowel in de app als op website is het mogelijk om je uitnodigingen eenvoudig te delen via WhatsApp. In de stap waarin je uitnodigingen kunt versturen, zie je iets verder naar beneden de optie om je afspraak te delen via WhatsApp.

Stap 2

Selecteer een contactpersoon of groep, pas eventueel het bericht aan en klaar! Met een naam en e-mailadres kunnen genodigden zich eenvoudig aanmelden.