Bouw je profiel op

Als gebruiker met een account kun je je eigen profiel opbouwen. Je kunt dit doen door de volgende stappen te volgen:

1. Klik rechtsboven op account.
  2. In de sectie Profiel kan je een profielfoto toevoegen (maximale grootte 15 MB). Nadat je een profielfoto hebt geselecteerd, kan je deze aanpassen door te slepen en/of in of uit te zoomen.
  3. Voeg vervolgens een achtergrondfoto toe (maximale grootte 15 MB). Nadat je een achtergrondfoto hebt geselecteerd, kan je deze aanpassen door te slepen en/of in of uit te zoomen.
  4. Je kan ook je persoonlijke gegevens invullen en/of wijzigen, zoals naam, woonplaats, geboortedatum en geslacht.
  5. Je kan ook interesses toevoegen door op Nieuwe toevoegen te klikken. Zodra je begint te typen om een interesse te zoeken, verschijnen er suggesties. Voeg zoveel interesses toe als je wilt.
  6. Klik op opslaan om je persoonlijke gegevens op te slaan.

Bouw mijn profiel op