Verschillende afspraaktypen

datumprikker.nl kent vier afspraaktypen, namelijk Datumprikker (groepsafspraak), Rooster, Aanwezigheid (RSVP) en Inschrijving. Maar wat zijn de verschillen tussen deze afspraaktypen? Hoe kies ik het meest geschikte type voor mijn afspraak? Dit artikel zal je helpen om een duidelijk overzicht te krijgen van waar elk afspraaktype voor gebruikt kan worden. 

Datumprikker (groepsafspraak)
Op datumprikker.nl worden afspraken van het type Datumprikker (groepsafspraak) het meeste aangemaakt. Wanneer je de meest geschikte datum wilt vinden, kies je het beste voor Datumprikker (groepsafspraak). Nadat je meerdere data hebt voorgesteld, kunnen deelnemers hun beschikbaarheid per datum opgeven en kun je zien welke datum het beste is om de afspraak te laten plaatsvinden.
datumprikker.nl gebruikers gebruiken Datumprikker (groepsafspraak) meestal voor vergaderingen, diners en avondjes uit.
Rooster
Het spreekt eigenlijk voor zich: gebruik het afspraaktype Rooster als je een rooster of planning wilt maken. Je kan de beschikbaarheid per deelnemer vragen en ze inplannen op de data waar ze nodig én beschikbaar zijn. 
Rooster wordt vaak gebruikt voor personeelsroosters, bezoekroosters en wedstrijden.
Aanwezigheid (RSVP)
Weet je al de datum/data van je afspraak al? Weet wie aan- of afwezig zal zijn door gebruik te maken van het afspraaktype Aanwezigheid (RSVP) en krijg een duidelijk overzicht van je gastenlijst. Let op: met dit afspraaktype prik je geen datum, de opgegeven data zijn namelijk definitieve data in plaats van suggesties.
Afspraken van het ‘Aanwezigheid (RSVP)' type zijn vaak verjaardagen, feestjes, trainingen, BBQ's en spelavonden.
Inschrijving
Als je wil dat je deelnemers zich inschrijven of een reservering maken voor bepaalde data, kan je een Inschrijving afspraak aanmaken. Je kunt de opkomst per datum/tijd en/of persoon beperken. 
Het afspraaktype Inschrijving wordt vaak gebruikt voor bezoekregelingen, cursussen, workshops en gesprekken.

Niet het antwoord wat je zocht? Contact opnemen met de helpdesk Contact opnemen met de helpdesk