Gearchiveerde afspraken

Afspraken archiveren
Als deelnemer kan je afspraken archiveren. Ga naar de afspraak en klik op het grijze tandwieltje naast de knop ‘beschikbaarheid aanpassen'. Klik op ‘archiveer afspraak' en je afspraak wordt gearchiveerd.

Gearchiveerde afspraken bekijken
Wil je je gearchiveerde afspraken zien? Selecteer rechts bovenin je afsprakenoverzicht ‘opties' en klik op ‘toon gearchiveerde afspraken'. Je gearchiveerde afspraken verschijnen nu in het afsprakenoverzicht.