Naam en/of e-mailadres account wijzigen

Je kan een account aanmaken met je naam en e-mailadres. Wil je de naam of het e-mailadres van je account wijzigen? Dat kan eenvoudig door de volgende stappen te volgen:

1. Log in op je account
  2. Klik rechtsboven in het scherm op 'account'
  3. Klik op het kopje 'Account'
  4. Verander je naam en/of e-mailadres en klik op 'opslaan'

Let op: als je je e-mailadres verandert, verdwijnen de afspraken waarvoor je op je oude e-mailadres uitgenodigd bent uit het overzicht met al je afspraken. Afspraken die je zelf georganiseerd hebt, blijven wel zichtbaar in het overzicht, want daar wordt je e-mailadres ook automatisch bijgewerkt.