Deelname afspraak beëindigen

Wil je niet langer deelnemen aan een afspraak waarvoor je bent uitgenodigd? Je kan je deelname beëindigen op de volgende manier:

  1. Open de afspraak waarvoor je bent uitgenodigd
  2. Klik rechtsonder de omslagfoto en titel van de afspraak op de grijze 'opties'-knop en dan op 'deelname beëindigen'
  3. Je kan eventueel nog een opmerking toevoegen voor de organisator
  4. Klik vervolgens op de rode 'deelname beëindigen'-knop

Niet het antwoord wat je zocht? Contact opnemen met de helpdesk Contact opnemen met de helpdesk