E-mailadressen samenvoegen tot één account

Het is mogelijk om twee verschillende accounts of twee verschillende e-mailadressen samen te voegen tot één account. Je doet dit als volgt:
(Hieronder is account A het hoofdaccount en account B het secundaire account dat je bij het hoofdaccount gaat voegen)

1. Log in op account A (dus het account dat je als hoofdaccount wil behouden).
  2. Klik rechts bovenin je scherm op 'account' en dan op 'Instellingen'.
  3. Onder het veld van je e-mailadres (A) staat in het blauw 'E-mailadres toevoegen'. Klik hierop.
  4. Voeg e-mailadres (van account) B toe. Indien hiermee een account bestaat, wordt dat account verwijderd en worden gegevens overgezet naar account A.

Wat gebeurt er met de gegevens van mijn oude account (B)?

• De contacten in het adresboek van account B worden overgezet naar account A
  • E-mailadres B wordt ontkoppeld van account B en gekoppeld aan account A
  • Je kan hierna niet meer inloggen op account B: deze wordt namelijk verwijderd
  • Je kan nu eventueel ook met e-mailadres B inloggen met het wachtwoord van account A om in je account A te komen
  • In het overzicht van de afspraken krijg je de afspraken van e-mailadres A en e-mailadres B te zien