Hoe maak ik een account aan?

Gebruik je Datumprikker regelmatig? Maak dan een account aan waarmee je nog sneller en eenvoudiger afspraken kunt aanmaken en volgen. Enkele voordelen zijn:

• Een overzicht met al je afspraken en uitnodigingen van een of meerdere e-mailadressen.
  • Een adresboek met groepenindeling en import mogelijkheden.
  • Al je afspraken en uitnodigingen automatisch in je eigen agenda met een agenda feed.

Hoe maak ik een account aan?

1. Ga naar www.datumprikker.nl
  2. Klik rechtsboven in het scherm op het uitklapmenu en dan op 'Account aanmaken'
  3. Vul je naam, e-mailadres en een nieuw wachtwoord voor je account in
  4. Je ontvangt een e-mail op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Bevestig je account via deze e-mail
  5. Je account is geactiveerd!