Contact wijzigen of uit adresboek verwijderen

Een contact wijzigen

1. Log in op je account en klik rechts bovenin het scherm op 'adresboek'
  2. Scroll naar het contact dat je wil wijzigen en klik op het potloodje achter de naam
  3. Maak een wijziging in de naam of het e-mailadres en klik op het blauwe vinkje om op te slaan

Een contact verwijderen

1. Log in op je account en klik rechts bovenin het scherm op 'adresboek'
  2. Scroll naar het contact dat je wil verwijderen en klik op het kruisje achter het e-mailadres
  3. Bevestig het verwijderen van het contact door nu op 'Ja' te klikken