Tijden toevoegen, wijzigen of verwijderen

Hieronder leggen we uit hoe je bij het tijdenselectie scherm komt en wat je hier kunt doen. Je komt op de volgende manier bij de stap tijdenselectie:
  1. Open de afspraak
  2. Ga naar het onderdeel 'Wanneer?'
  3. Klik op 'opties'
  4. Kies voor de optie 'tijden wijzigen'

Tijden toevoegen bij één of meerdere data
Als je voor alle data meerdere tijden wilt toevoegen, dan klik je op 'tijd toevoegen'. Dit kun je voor iedere voorgestelde datum doen.

Tijden wijzigen
Om je huidige tijden selectie te wijzigen klik je op de vierkantjes. Hier kun je zelf aangeven welke begin- of eindtijd je aan iedere tijd wilt koppelen.

Tijden verwijderen
Om een specifiek tijdslot te verwijderen kun je op het kruisje drukken. Voor het verwijderen van de volledige datum kies dan voor opties en 'datum verwijderen'.

Let op! Wanneer je klaar bent met de aanpassingen, kun je er voor kiezen om uw deelnemers op hoogte te brengen van de wijziging door 'Breng deelnemers op hoogte van wijzigingen' aan te vinken.

Klik vervolgens op 'bijwerken' om de wijzigingen op te slaan.

Wil je bijvoorbeeld een weekend aan data voorstellen? Kijk dan bij het artikel meerdaagse afspraak