Andere datum prikken

1. Open de afspraak
  2. Klik rechtsonder de omslagfoto op 'andere datum prikken'
  3. Deselecteer de betreffende datum/data door op het groene prik-icoontje te klikken (deze wordt dan grijs) en selecteer de datum/data die je wilt prikken door op het grijze prik-icoontje te klikken (deze wordt dan groen).
  4. Klik op 'volgende' en vervolgens op 'prikken'. De deelnemers worden automatisch op de hoogte gebracht van de nieuwe geprikte datum/data.

Naar 'Mijn afspraken' (account benodigd)