Datum prikken (datum definitief maken of vaststellen)

U kunt alleen een datum prikken bij het afspraaktype 'Datumprikker (groepsafspraak)' (standaard). Heeft u een ander type afspraak gekozen (Rooster, Aanwezigheid (RSVP), Inschrijving), dan is het onderstaande niet van toepassing.
  1. Open de afspraak.
  2. Druk op de groene knop 'datum prikken' (of kies de optie in het opties menu).

3. Selecteer de betreffende datum door op het grijze prik-icoontje te klikken (deze wordt dan groen). Klik vervolgens op de groene knop 'prikken'

Heeft u meerdere locaties toegevoegd? Dan krijgt u ook nog de mogelijkheid om locaties te prikken (alleen geprikte locaties worden getoond in de afspraak).\

Alle deelnemers (ook als men 'nee' heeft aangegeven op de betreffende datum) worden direct op de hoogte gebracht als u een datum prikt.