Datum prikken (datum definitief maken of vaststellen)

1. Open de afspraak.
  2. Druk op de groene knop (rechts, onder de omslagfoto) 'datum prikken'

Selecteer de betreffende datum door op het grijze prik-icoontje te klikken (deze wordt dan groen) en klik vervolgens op de groene knop 'prikken'

Heeft u meerdere locaties toegevoegd? Dan krijgt u ook nog de mogelijkheid om locaties te prikken (alleen geprikte locaties worden getoond in de afspraak).